Foruma indekss
                                                                                            Pieteikties
Īpašais slēgtais seanss uz Krēslas sērijas jauno filmu
Sākt jaunu pavedienu   Atbildēt pavedienā    Foruma indekss > Jaunumi
Skatīt iepriekšējo pavedienu :: Skatīt nākamo pavedienu  
 
Miranda
Projektu vadītāja

Pievienojās: 16.02.2005
Raksti: 286
RakstsIesūtīts: 25.10.2011 20:36    Raksta virsraksts: Īpašais slēgtais seanss uz Krēslas sērijas jauno filmu Atbildēt citējot

Kā jau tika solīts, visiem šīs vasaras Mirandas nometņu Krēslas sērijas nometņu maiņu dalībniekiem (iesk. Kileutu draugu nometnes dalībniekus) ir vienreizēja iespēja bez maksas noskatīties jauno Krēslas sērijas filmu - "Rītausma"- PIRMS tās oficiālajām pirmizrādēm š.g. 18.novembrī (tā ir brīvdiena). Tikai priekš jums tiks rīkots viens slēgtais seanss un īpaši atvērts kinoteātris pirms tā oficiālā darba laika sākuma - plkst. 8.45!, lai 18.novembrī paši pirmie varētu noskatīties jauno filmu!

Nometnes dalībnieku un viņu vecāku ērtībai esam vienojušies, ka seanss notiks kinoteātrī Cinamon, kas atrodas t/c Alfa (ieeja B), jo tur ir gan plaša bezmaksas stāvvieta tiem vecākiem, kas bērnus vedīs ar savu transportu, kā arī vecākiem ir iespēja tirdzniecības centrā rast sev nodarbi, kamēr bērni skatās filmu, gan arī līdz t/c Alfa var ērti nokļūt ar sabiedrisko transportu, piemēram, ar 6.tramvaju.

Ierašanās un reģistrēšanās uz seansu 18.novembrī no plkst. 8.45 līdz 9.00. Seanss sāksies plkst. 9.00 un ilgs līdz plkst. 11.15 (Auditorija Nr.1). Īpašas biļetes netiks izsūtītas, jo tās, izrādās, slēgtajam seansam nemaz nav, pietikšot ar dalībnieku sarakstu- kurus jālaiž kinoteātrī (jo visiem būs jāreģistrējas, kad ieradīsies)

Tā ir arī lieliska iespēja atkal satikt vasaras nometņu draugus!
Augšup
   
Parādīt rakstus no pēdējiem/ām:   
Sākt jaunu pavedienu   Atbildēt pavedienā    Foruma indekss > Jaunumi
1. lapa no 1
    Visi laiki uzrādīti GMT + 2 stundas


noteBored template and graphics
© 2004 designed by boo
  Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group