Foruma indekss
                                                                                            Pieteikties
"Latvijas Avīzē" raksts par nometnēm un foto
Sākt jaunu pavedienu   Atbildēt pavedienā    Foruma indekss > Nometņu publicitāte plašsaziņas līdzekļos
Skatīt iepriekšējo pavedienu :: Skatīt nākamo pavedienu  
 
Miranda
Projektu vadītāja

Pievienojās: 16.02.2005
Raksti: 286
RakstsIesūtīts: 16.05.2007 16:08    Raksta virsraksts: "Latvijas Avīzē" raksts par nometnēm un foto Atbildēt citējot


Latvijas Avīzē 14. maija numurā publicēts raksts par mūsu nometnēm un ievietots arī foto no 2006.gada nometņu ikdienas.

Raksta fragments:

Jauniešiem, kuri nevēlas vasaras brīvlaiku pavadīt strādājot vai vienkārši izniekojot laiku, ir iespēja piedalīties kādā no nometnēm. To ir daudz, turklāt ar dažādu tematiku – sākot no vienkāršas atpūtas brīvā dabā līdz pat maģijas mācībām.

Nometnes atrodamas dažādas, tas atkarīgs gan no jaunieša interesēm, gan maka biezuma. Nometnes, kas notiek Latvijā, izmaksā daudz lētāk – sākot ar pārdesmit latiem. Savukārt, ja skolēns vēlas pāris nedēļas pavadīt ārpus Latvijas, lai satiktu domubiedrus no citām valstīm un iemācītos valodu, jārēķinās ar lielāku summu.

Visas vienuviet

Plaša informācija par nometnēm Latvijā un ārpus valsts robežām vienkopus atrodama Nometņu informācijas centra mājas lapā www.nometnes.lv. Šajā lapā jaunieši ērti var atrast sev tīkamāko vietu, kur pavadīt brīvo laiku vasarā. Pieejamas meklēšanas iespējas, norādot, kādā laika posmā tā vēlama, vai var pat norādīt nometnes norises vietu. Mājas lapā atrodama informācija, cik katra nometne izmaksās un kāda vecuma bērniem tā paredzēta.

No angļu valodas līdz maģijai

Nometnes dažāda vecuma bērniem ar daudzveidīgām interesēm un vēlmēm piedāvā uzņēmums "Mirandas nometnes". Tās direktore Lolita Osipova stāsta, ka šogad jauniešiem tiks piedāvātas piecas dažāda veida nometnes. Lielākā daļa būs izklaidējošas. Šogad tāpat kā iepriekš Gārsenes pilī vienkopus tiksies Harija Potera fani līdz pat 16 gadu vecumam. Osipovas kundze sola interesantu apmācību programmu – Potera fani apgūs pat burvestību mākslu.
Mazākiem bērniem iespējams pabūt spoku un spiegu nometnēs vasarā. Savukārt tiem, kurus neinteresē pārdabiskais, "Mirandas nometnes" piedāvā ūdens atpūtu Somijā. Jaunieši trīs dienas burtiski dzīvos kā zivis ūdenī, proti, jaunieši katru dienu pavadīs citā ūdens atrakciju parkā. Šī nometne risināsies sešas dienas, trīs no tām notiks ūdens atrakciju parkos.

Taču tos, kuri vēlas apgūt angļu valodu, Lolita Osipova aicina apmeklēt nometni, kurā jaunieši dienas pirmo daļu mācīsies svešvalodu. Pārējais laiks tiks veltīts atpūtai.
Augšup
   
Parādīt rakstus no pēdējiem/ām:   
Sākt jaunu pavedienu   Atbildēt pavedienā    Foruma indekss > Nometņu publicitāte plašsaziņas līdzekļos
1. lapa no 1
    Visi laiki uzrādīti GMT + 2 stundas


noteBored template and graphics
© 2004 designed by boo
  Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group